Om mig

Jeg er født i 1970 på Frederiksberg og bor i skønne København.

Hamsterhjulet og en 30 år lang karriere i stillinger, som bl.a. konsulent, senior projektleder og chef, lagde jeg bag mig i 2017, grundet stress symptomer og jeg rejste ud i verden i samlet 5 måneder. Tilbage i Danmark begyndte jeg på psykoterapeut uddannelsen, da jeg er meget nysgerrig på vores tanker, følelser og kropslige sansninger – og brænder for, at arbejde professionelt med menneskers mentale og fysiske sundhed og trivsel.

Jeg har selv oplevet livets naturlige op- og nedture og forstår læringen i dem og hvordan de hænger sammen med bl.a. mine tilknytningsmønstre og mine adfærds- og beskyttelsesmønstre. De er altsammen en del af mig og stammer fra gener, min opvækst, vigtige voksne omsorgspersoner, mit arbejdsliv, mine forhold og roller i livet som barn, søn, skilsmissebarn, skoleelev, lillebror, ung, ven, far, offer, kæreste, brudgom, single, ensom, afhængig, mønsterbryder, boligløs, stressramt, kollega, chef, papfar, studerende, hjælper, osv.

Med baggrund i mine mange år i erhvervslivet, som bl.a. leder og chef, min egen livserfaring og min 4-årige certificeret(MPF) psykoterapeut uddannelse – er jeg klædt solidt på til, at håndtere svære samtaler på et højt fagligt og menneskeligt niveau.

Hobbyer : male billeder, fotografere, yoga, kultur, kunst og musik i en bred forstand, sociale arrangementer…og meget mere.

Jeg kan hjælpe og guide mine klienter professionelt og empatisk med, at finde deres egen vej i livet, som giver mest mulig mening, livsglæde og overskud.

Carsten Lyn - Psykoterapeut(MPF)
Carsten Lyn – Psykoterapeut(MPF)